Clarks

Trace Quest - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039303
-
Hey jij daar!
Ben je op zoek naar het perfecte paar schoenen dat je dagelijkse avonturen kan bijhouden? Zoek dan niet verder, want de Trace Quest - G van Mulder Schoenen is precies wat je nodig hebt!
Met een mooie bruine kleur en gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze schoen niet alleen stijl uit, maar is hij ook gebouwd om lang mee te gaan. Het robuuste ontwerp is perfect voor heren die houden van stevige schoenen die tegen een stootje kunnen.
Maar het draait niet alleen om uiterlijk, want deze schoenen bieden ook ongeëvenaard comfort. De schachthoogte van enkelhoogte zorgt voor een goede ondersteuning van je enkels, terwijl de ongevoerde voering zorgt voor een ademend gevoel. Geen zweetvoeten meer, dat beloven we!
En laten we het hebben over de zool. Gemaakt van EVA-materiaal, biedt de zool de perfecte combinatie van demping en grip. Of je nu de stad in gaat of een wandeling maakt in het bos, deze schoenen houden je stevig op je voeten en laten je nooit in de steek.
De Trace Quest - G is speciaal ontworpen voor heren die altijd in beweging zijn. Of je nu op zoek bent naar schoenen voor dagelijks gebruik of voor avonturen in de natuur, deze schoenen kunnen het allemaal aan.
Mulder Schoenen weet dat kwaliteit en vakmanschap belangrijk zijn. Daarom werken ze samen met gerenommeerde merken zoals Clarks. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is Clarks al sinds 1825 bezig met het creëren van schoenen die voldoen aan de hoogste normen.
Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weet Clarks wat ze doen. Ze combineren actuele modetrends met vakmanschap in elk paar schoenen dat ze maken. En dat is precies wat je kunt verwachten van de Trace Quest - G.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Trace Quest - G en laat je voeten genieten van de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat deze schoenen kunnen maken in jouw dagelijks leven!