Clarks

Step Explor Hi - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039452
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar stoere en comfortabele herenschoenen? Zoek niet verder, want Mulder Schoenen heeft het perfecte paar voor jou: de Step Explor Hi - G! Deze zwarte enkelhoge schoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens super praktisch.
Met de Step Explor Hi - G beweeg je je moeiteloos door de dag. Het bovenwerk is gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor de schoenen lang meegaan. De voering van textiel zorgt voor ademend vermogen, zodat je voeten de hele dag fris blijven. De EVA-zool biedt uitstekende demping, waardoor je elke stap als een veertje voelt.
En laten we het hebben over het comfort! Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, staat bekend om vakmanschap en draagcomfort. Door de jarenlange ervaring van Clarks weet je zeker dat je met de Step Explor Hi - G kwaliteit in huis haalt.
Maar er is meer! Deze schoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens trendy. Clarks staat altijd bovenop de laatste modetrends en dat zie je terug in de Step Explor Hi - G. Met hun strakke zwarte ontwerp passen ze perfect bij elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een wandeling maakt, met deze schoenen loop je altijd in stijl.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor comfort, kwaliteit en stijl met de Step Explor Hi - G van Mulder Schoenen. Met deze schoenen aan je voeten ben jij klaar om de wereld te verkennen. Wacht niet langer en bestel ze nu!