Clarks

Saltash Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038262
-
Ben jij op zoek naar de perfecte schoenen die trendy zijn én vakmanschap uitstralen? Dan zijn de Saltash Lace - G schoenen van Mulder Schoenen precies wat jij nodig hebt! Deze blauwe herenschoenen zijn een ware must-have voor elke moderne man. Laat je inspireren door de actuele modetrends en geniet van het hoogwaardige vakwerk dat Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, in deze schoenen heeft gestopt.
Wanneer je een paar Saltash Lace - G schoenen aantrekt, voel je meteen het verschil. Het nubuck materiaal aan de buitenkant straalt klasse en stijl uit, terwijl de ongevoerde voering zorgt voor ademend comfort. De rubberen zool zorgt niet alleen voor een goede grip, maar ook voor duurzaamheid, zodat je lang van deze schoenen kunt genieten.
Of je nu een casual avond uit gaat of een formele gelegenheid bijwoont, deze schoenen passen bij elke outfit. De lage schachthoogte en de blauwe kleur geven een moderne twist aan elke look. Combineer ze met een spijkerbroek en een casual shirt voor een relaxte look, of draag ze met een chino en een blazer voor een meer geklede stijl. De Saltash Lace - G schoenen zijn veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid.
Clarks staat al sinds 1825 bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Dit Britse merk heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde speler met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Bij Clarks staat innovatie altijd voorop en dat zie je terug in de baanbrekende ontwerpen van hun schoenen. De Saltash Lace - G schoenen zijn dan ook geen uitzondering. Met deze schoenen ben je niet alleen helemaal on-trend, maar geniet je ook van het comfort en de duurzaamheid waar Clarks om bekend staat.
Wacht niet langer en laat jezelf stralen met een paar Saltash Lace - G schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd geliefd is.