Clarks

Paulson Plain - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039396
-
Hey, jij daar! Op zoek naar schoenen die je stijl naar een heel nieuw niveau tillen? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte paar voor jou. Maak kennis met de Paulson Plain - G schoenen van Mulder Schoenen!
Met hun opvallende groene kleur zijn deze schoenen absoluut niet te missen. De trendy olijfgroene kleur van het suède buitenmateriaal geeft een stoere en toch stijlvolle uitstraling. Of je nu een casual dagje hebt of een avondje uit, deze schoenen maken jouw outfit compleet!
Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk van deze schoenen. We weten hoe belangrijk comfort voor jou is, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat de voering is gemaakt van zacht textiel. Dus geen zorgen over pijnlijke voeten na een lange dag. Daarnaast heeft de zool van deze schoenen een TPR-materiaal, wat zorgt voor extra grip en stabiliteit. Geen glijpartijen meer tijdens regenachtige dagen!
De Paulson Plain - G schoenen zijn speciaal ontworpen voor heren, dus mannen die op zoek zijn naar stijl en comfort, dit is jouw kans! De lage schachthoogte geeft deze schoenen een moderne uitstraling en maakt ze perfect om te combineren met zowel broeken als jeans.
Als je iets van Mulder Schoenen koopt, koop je niet alleen een product, maar ook vakmanschap en kwaliteit. Mulder Schoenen is een officiële dealer van het merk Clarks, dat al sinds 1825 bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Clarks is 's werelds grootste producent van alledaagse schoenen en heeft al meer dan 50 miljoen paar verkocht! Dat is echt iets om over naar huis te schrijven.
Dus, waarom zou je genoegen nemen met gewone schoenen als je de Paulson Plain - G kunt dragen? Met hun trendy groene kleur, comfortabele voering en hoogwaardige materialen ben jij klaar om de show te stelen. Wacht niet langer en geef jouw schoenencollectie een upgrade met dit unieke paar. Bestel vandaag nog jouw Paulson Plain - G schoenen van Mulder Schoenen en laat je stijlvolle kant zien!
Bestelnummer: 00039396
Mulder Schoenen - brengt comfort en stijl samen.