Clarks

Grandin Mid - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035770
-
Hey daar, schoenenliefhebber! Laten we het vandaag hebben over de Grandin Mid - G schoenen van Mulder Schoenen. Deze schoenen zijn absoluut een must-have voor elke moderne man die op zoek is naar stijl en comfort. Met de combinatie van hoogwaardige materialen, eigentijdse kleuren en vakmanschap van topkwaliteit, zijn deze schoenen een waar kunstwerk voor je voeten.
Laten we beginnen met de kleuren. Deze specifieke variant, in een trendy olijfkleurige tint, zal zeker de aandacht trekken. Het geeft een vleugje originaliteit aan je outfit, waardoor je er modieus en zelfverzekerd uitziet. Of je nu een informeel samenzijn hebt met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst bijwoont, deze schoenen zullen je stijlvolle metgezel zijn.
De schachthoogte van de Grandin Mid - G is enkelhoog, precies wat je nodig hebt om je enkels te ondersteunen en tegelijkertijd een trendy look te creëren. Deze hoogte is perfect voor zowel broeken als jeans, waardoor je een veelzijdige en moeiteloos coole stijl kunt creëren in een handomdraai.
Maar laten we niet vergeten waar het allemaal om draait: comfort! De voering van deze schoenen is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend gevoel en een heerlijk zacht contact met je voeten. Geen gedoe met zweterige voeten of ongemakkelijke drukpunten. Je kunt de hele dag op deze schoenen lopen zonder enige vorm van ongemak.
En laten we de zool niet vergeten. Gemaakt van duurzaam TR-materiaal, biedt deze zool uitstekende grip en stabiliteit. Je kunt met zelfvertrouwen op elk oppervlak lopen, wetende dat je voeten goed worden beschermd.
Het materiaal aan de buitenkant van de Grandin Mid - G is suede, dat een zachte en luxe uitstraling heeft. Het voegt een vleugje verfijning toe aan je algehele look en maakt deze schoenen perfect voor zowel casual als formele gelegenheden. Bovendien is suede een duurzaam en slijtvast materiaal, zodat je nog jaren kunt genieten van deze schoenen.
Deze schoenen zijn ontworpen voor heren en zijn een geweldige aanvulling op elke herengarderobe. Ze bieden niet alleen comfort en stijl, maar ze zijn ook afkomstig van het gerenommeerde merk Clarks. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om hun vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 195 jaar ervaring in de schoenenindustrie, weet je dat je met deze