Clarks

Un Pilot Tie - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041090
-
Wil jij er stijlvol en comfortabel bijlopen? Dan is de Un Pilot Tie - G van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Met deze blauwe herenschoen maak je een statement. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig nubuck, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De schachthoogte is laag, waardoor de schoen lekker luchtig is en perfect is voor de warmere dagen.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de EVA zool. Dit materiaal zorgt voor een lichtgewicht en flexibele zool, waardoor je als het ware op wolken loopt. Het is alsof je letterlijk zweeft! Daarnaast zorgt de EVA zool ook voor optimale schokdemping, waardoor je voeten minder belast worden tijdens het lopen.
De voering van de schoen is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend effect. Geen zweetvoeten meer dus! Daarnaast zorgt het textiel voor een zachte en comfortabele pasvorm. De schoenen sluiten met een vetersluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt stellen naar jouw gewenste strakheid.
De Un Pilot Tie - G is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook duurzaam. Mulder Schoenen hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze schoen. De Clarks collectie, waar deze schoen onderdeel van is, staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen.
Bij Clarks draait het niet alleen om mode, maar ook om functionaliteit. De schoenen worden ontworpen met oog voor detail en worden gemaakt van de beste materialen. Zo kun jij genieten van comfort en stijl, het hele jaar door.
Clarks is al sinds 1825 een begrip in de schoenenindustrie. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks wereldwijd marktleider op het gebied van alledaagse schoenen. Het merk staat bekend om zijn vakwerk, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit.
Wil jij de Un Pilot Tie - G van Mulder Schoenen snel in huis hebben? Bestel dan nu en maak een statement met jouw nieuwe favoriete schoenen!