Clarks

Un Globe Sport - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041086
-
Hey there! Op zoek naar een paar schoenen dat niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en van hoge kwaliteit? Zoek niet verder! Ik heb dé schoenen voor jou: de Un Globe Sport - G van Mulder Schoenen.
Deze blauwe pareltjes zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar een schoen die past bij hun actieve levensstijl. Met de lage schachthoogte krijg je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt, of je nu gaat wandelen, joggen of gewoon een dagje op stap gaat.
Maar het draait niet alleen om stijl en comfort. Deze schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig nubuck, een duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. De voering van textiel zorgt voor een ademend gevoel, waardoor je voeten fris en droog blijven, zelfs tijdens intense activiteiten.
De rubberen zool geeft je een stevige grip op verschillende ondergronden, of je nu op straat loopt of op een avontuurlijk pad. Geen glijpartijen meer, alleen vertrouwen bij elke stap die je zet.
En laten we het niet vergeten: deze schoenen maken deel uit van de unieke collectie van Clarks, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft Clarks al meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht. Ze combineren actuele modetrends met jarenlange ervaring, waardoor ze continu baanbrekende ontwerpen en innovaties leveren. Vanaf de oprichting in 1825 in het Engelse graafschap Somerset heeft Clarks een solide reputatie opgebouwd en is het uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Met de Un Globe Sport - G ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van een stijlvolle uitstraling. De donkerblauwe kleur past bij elke outfit en maakt van jou de best geklede man in de kamer. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of een casual weekend hebt, deze schoenen zijn de perfecte aanvulling op jouw stijl.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Un Globe Sport - G en stap in de wereld van comfort, stijl en duurzaamheid. Jouw voeten verdienen het allerbeste en met deze Mulder Schoenen ben je verzekerd van precies dat. Maak een statement met je schoenen en laat zien dat jij weet wat stijl is!
Product specificaties:
- Naam: Un Globe Sport - G
- Kleur: Blauw (3 - navy combi)
- Schachthoogte: la