Clarks

Un Costa Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038533
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat stijlvol, comfortabel en van de hoogste kwaliteit is? Dan is de Clarks Un Costa Lace - G in de kleur blauw echt iets voor jou! Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor heren die geen concessies willen doen aan hun look of hun comfort.
Met de Un Costa Lace - G ben je altijd helemaal on-trend. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, weet als geen ander de actuele modetrends te vertalen naar hun collecties. Dit betekent dat je met deze schoenen gegarandeerd een modieuze uitstraling hebt, waar je ook gaat. Of je ze nu combineert met een spijkerbroek of een nette chino, de Un Costa Lace - G voegt direct een stijlvolle touch toe aan elke outfit.
Maar Clarks gaat niet alleen voor stijl, ze zorgen ook voor ultiem draagcomfort. De Un Costa Lace - G is voorzien van een lage schachthoogte, waardoor je jouw voeten voldoende bewegingsvrijheid geeft. Daarnaast is de voering gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en vochtabsorberend effect. Zo blijven je voeten de hele dag fris en droog, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen.
Wat betreft de materialen, Clarks maakt alleen gebruik van de allerbeste kwaliteit. De Un Costa Lace - G heeft een buitenkant van leer, dat niet alleen duurzaam is maar ook een luxe uitstraling heeft. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale demping en flexibiliteit. Dit geeft je het gevoel alsof je op wolken loopt, waar je ook gaat.
De Un Costa Lace - G in de kleur blauw is ook nog eens veelzijdig. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje wilt relaxen, deze schoenen passen bij elke gelegenheid. Het blauwe kleurschema met donkerblauwe accenten zorgt voor een klassieke en stijlvolle uitstraling die nooit uit de mode raakt.
Clarks is al sinds 1825 een expert als het gaat om vakmanschap en kwaliteit. Met ruim 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, weten ze hoe ze de beste schoenen kunnen maken die lang meegaan. Het merk staat bekend om baanbrekende ontwerpen en innovaties, precies wat je kunt verwachten van de Un Costa Lace - G.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze trendy en comfortabele schoenen toe aan je collectie en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd zo geliefd is. Bestel de Un Costa Lace - G in de kleur blauw vandaag nog en maak een statement met je schoeisel.