Clarks

Un Costa Band - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041099
-
Ben jij op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen die perfect past bij jouw casual outfits? Dan is de Clarks Un Costa Band - G dé schoen voor jou! Met zijn strakke witte design en hoogwaardige materialen is deze schoen een absolute must-have voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.
De Un Costa Band - G is voorzien van een lage schachthoogte, waardoor hij moeiteloos en elegant om je voet valt. Het bovenwerk is gemaakt van echt leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook een luxueuze uitstraling geeft aan de schoen. De voering is ook gemaakt van leer, waardoor je voeten kunnen ademen en fris blijven, zelfs tijdens de warmere dagen.
Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de EVA-zool. EVA, wat staat voor ethyleenvinylacetaat, is een lichtgewicht materiaal dat schokken absorbeert en zorgt voor extra demping. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel bij elke stap die je zet, waardoor je probleemloos de hele dag lang kunt blijven lopen.
Als je op zoek bent naar een schoen die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook van hoge kwaliteit, dan is Clarks het merk voor jou. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staan ze bekend om hun vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je kunt vertrouwen op Clarks.
Het merk Clarks is opgericht in 1825 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd die synoniem staat aan mode, comfort en innovatie. Hun baanbrekende ontwerpen en innovaties zorgen ervoor dat hun schoenen voldoen aan de actuele modetrends en tegelijkertijd maximale comfort bieden.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Clarks Un Costa Band - G toe aan je schoenencollectie en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn. Of je nu een dagje gaat shoppen met vrienden, een lunchafspraak hebt of gewoon een wandeling maakt in het park, met deze schoen ben je altijd on-trend en comfortabel. Bestel nu en ervaar het vakmanschap en de kwaliteit van Clarks!