Clarks

Un Abode Strap - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035820
-
Als je op zoek bent naar comfortabele en stijlvolle instappers voor heren, dan zijn de Un Abode Strap - H instappers van Clarks bij Mulder Schoenen precies wat je nodig hebt! Deze tijdloze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig zwart leer en stralen zowel duurzaamheid als elegantie uit.
De Un Abode Strap - H staat bekend om zijn ongeëvenaarde comfortabele pasvorm. Dankzij de voering van leer en de rubberen zool kun je moeiteloos de hele dag rondlopen, of je nu op kantoor bent of een ontspannen wandeling maakt. Clarks, als de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld, staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 195 jaar ervaring begrijpen zij als geen ander het belang van comfort en stijl, en dat zie je terug in deze instappers.
Het lage model van de Un Abode Strap - H geeft je een moderne uitstraling, terwijl de combinatie van zwart leer en het minimalistische design een eigentijdse twist toevoegt. Of je ze nu draagt met een pak voor werk of casual met jeans in je vrije tijd, je ziet er altijd modieus uit. Het handige klittenbandsluiting maakt het aan- en uittrekken eenvoudig en snel, geen gedoe meer met veters strikken.
Met de Un Abode Strap - H instappers voeg je comfort, stijl en vakmanschap toe aan je schoenencollectie. Deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een casual dag hebt. Ervaar zelf de combinatie van actuele modetrends, vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit die Clarks biedt.
Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, staat bekend om het combineren van actuele modetrends met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, met baanbrekende ontwerpen en innovaties, staan altijd centraal. Gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset, is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Kom vandaag nog de Un Abode Strap - H instappers van Clarks ontdekken bij Mulder Schoenen en voeg comfort en stijl toe aan jouw garderobe! Met deze tijdloze klassiekers ben jij helemaal klaar voor elke gelegenheid. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog jouw paar Un Abode Strap - H instappers!