Clarks

Un Abode Strap - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035820
-
Stap moeiteloos in stijl met de Clarks Un Abode Strap - H instappers! Deze bruine herenschoenen zijn een perfecte mix van comfort, kwaliteit en modern design. Gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de binnen- als buitenkant, stralen deze schoenen luxe en duurzaamheid uit.
Het innovatieve ontwerp van de klittenbandsluiting zorgt ervoor dat je deze instappers gemakkelijk kunt aantrekken en perfect kunt afstellen op jouw voeten. Geen gedoe meer met losrakende veters, maar gewoon moeiteloos in en uit stappen. De rubberen zool biedt een uitstekende grip, waardoor je altijd stabiel en zelfverzekerd bent, waar je ook gaat.
De tijdloze bruine kleur van de Clarks Un Abode Strap - H instappers maakt ze geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of gewoon een dagje ontspant, deze schoenen passen perfect bij elke outfit en stralen stijl en klasse uit.
Clarks, opgericht in 1825, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen verkochte paar schoenen per jaar, kun je vertrouwen op hun jarenlange ervaring en expertise in comfortabele en modieuze schoenen.
Ervaar het comfort en de kwaliteit waar Clarks om bekend staat. Laat je inspireren door de actuele modetrends en geniet van schoenen die niet alleen geweldig uitzien, maar ook heerlijk zitten. Maak vandaag nog een statement met de Clarks Un Abode Strap - H instappers en voeg ze toe aan je collectie voor een vleugje verfijning en klasse.
Stap in stijl met Clarks en geniet van comfort en design in één paar schoenen. Bestel jouw Clarks Un Abode Strap - H instappers vandaag nog en loop op wolken, waar je ook gaat. Join the Clarks family of satisfied customers and elevate your style effortlessly!