Clarks

Un Abode Ease - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035818
-
Ben jij op zoek naar comfortabele en stijlvolle veterschoenen voor heren? Dan is de Clarks Un Abode Ease - H in het tijdloze zwart de perfecte keuze voor jou! Deze herenschoenen zijn niet alleen ontworpen om jouw voeten de hele dag door te verwennen, maar ze zijn ook de ideale metgezel voor elke gelegenheid.
De Un Abode Ease - H is gemaakt van hoogwaardige materialen, met een bovenwerk van echt leer dat zorgt voor duurzaamheid en ademend vermogen. De voering van leer voelt niet alleen zacht aan, maar reguleert ook vocht, waardoor jouw voeten fris en comfortabel blijven. De rubberen zool biedt uitstekende grip en schokdemping, waardoor je moeiteloos kunt bewegen, of het nu wandelen, rennen of staan is.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. De broers Cyrus en James hebben het merk opgericht in 1825 in het Engelse Somerset, en sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren schoenen per jaar, is Clarks geliefd bij vele klanten over de hele wereld.
De Un Abode Ease - H veterschoenen van Clarks combineren actuele modetrends met vakwerk en innovatie. Het tijdloze zwart design met lage schachthoogte maakt deze schoenen veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. De H-fit pasvorm zorgt ervoor dat ze perfect om jouw voeten passen en voldoende ruimte bieden voor ultiem comfort.
Wacht niet langer en verwen jezelf met de ultieme combinatie van comfort, stijl en kwaliteit met de Clarks Un Abode Ease - H veterschoenen. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en stijl, waar je ook naartoe gaat!
- Comfortabele en stijlvolle veterschoenen voor heren
- Tijdloos zwart design met lage schachthoogte
- Bovenwerk van echt leer voor duurzaamheid en ademend vermogen
- Voering van leer voor zacht gevoel en goede vochtregulatie
- Rubberen zool biedt uitstekende grip en schokdemping
- H-fit pasvorm voor perfecte pasvorm en comfort
Bestel nu de Clarks Un Abode Ease - H veterschoenen en ervaar zelf de kwaliteit en stijl waar Clarks bekend om staat!