Clarks

Wave2.0 Vibe - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00043011
-
Hé jij! Ben je op zoek naar een paar schoenen dat perfect past bij jouw trendy stijl? Zoek niet verder, want Mulder Schoenen heeft het perfecte paar voor jou gevonden: de Wave2.0 Vibe - G in een frisse en opvallende groene kleur! Met deze schoenen maak je zeker een fashion statement.
De Wave2.0 Vibe - G is gemaakt van hoogwaardig nubuck, een duurzaam materiaal dat niet alleen stijlvol oogt, maar ook lang meegaat. De lage schachthoogte zorgt voor ultiem draagcomfort, terwijl de textielen voering je voeten de hele dag door fris houdt. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je met vol vertrouwen op pad kunt gaan.
Mulder Schoenen verkoopt producten van topkwaliteit en is trots om een officiële verkoper te zijn van het wereldberoemde merk Clarks. Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James Clarks, combineert actuele modetrends met vakmanschap. Jaarlijks verkopen ze meer dan 50 miljoen paar schoenen wereldwijd. En weet je wat het beste is? Je kunt nu een stukje Clarks toevoegen aan jouw schoenencollectie.
Of je nu een avontuurlijke wandeling wilt maken in het bos, naar een feestje gaat of gewoon een dagje op kantoor doorbrengt, de Wave2.0 Vibe - G is altijd de perfecte keuze. Deze schoenen bieden niet alleen ultiem comfort, maar passen ook bij elke gelegenheid. Met hun trendy groene kleur en uniek design zul je zeker de show stelen, waar je ook gaat!
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen paar Wave2.0 Vibe - G schoenen van Mulder Schoenen. Ga voor stijl, comfort en kwaliteit!