Clarks

Un Globe Run - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041098
-
Hey daar! Ben je op zoek naar een paar schoenen dat stijl en comfort perfect combineert? Dan hoef je niet verder te zoeken, want ik heb hier het perfecte paar voor je! Maak kennis met de Clarks Un Globe Run - G schoenen, speciaal ontworpen voor heren zoals jij die graag hun beste beentje voorzetten.
Deze schoenen zijn niet zomaar schoenen, het zijn een statement. Met een strak en eigentijds ontwerp in de kleur wit, zijn ze een perfecte aanvulling op elke outfit. Of je nu naar het werk gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon casual wilt rondlopen, deze schoenen geven je een look die onmiskenbaar trendy en stijlvol is.
Maar laten we niet alleen op het uiterlijk afgaan, want deze schoenen hebben veel meer te bieden. De schachthoogte is laag, wat betekent dat je volledige bewegingsvrijheid hebt terwijl je de wereld verovert. De comfortabele voering van leer houdt je voeten fris en droog, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen. De rubberen zool is duurzaam en slipbestendig, zodat je met vertrouwen kunt stappen, waar je ook gaat.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De buitenkant is gemaakt van textiel, waardoor de schoenen een moderne touch krijgen. En natuurlijk, het merk Clarks staat bekend om vakmanschap en kwaliteit. Ze zijn niet voor niets 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die elk jaar worden verkocht, weet je dat je een product van topkwaliteit in handen hebt.
Clarks is al sinds 1825 bezig met het creëren van schoenen die zowel comfortabel als trendy zijn. En ze hebben echt hun vakmanschap geperfectioneerd. Deze schoenen zijn dan ook geen uitzondering. Draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit staan bij Clarks altijd voorop. En met de Un Globe Run - G schoenen laten ze zien dat ze ook op het gebied van design en innovatie leidend zijn.
Dus waar wacht je nog op? Deze schoenen hebben alles wat je nodig hebt - stijl, comfort en kwaliteit. Of je nu een avontuurlijke dag hebt gepland of gewoon een statement wilt maken met je dagelijkse outfit, deze Clarks schoenen zijn de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar zelf het vakmanschap en de innovatie waar Clarks bekend om staat!
Productdetails:
- Naam: Clarks Un Globe Run - G
- Kleur: Wit (1 - white combi)
- Schachthoogte: Laag
- Materiaal voering: Leer
- Materiaal zool: Rubber
- Materiaal buitenkant: Textiel
- Geslacht: