Timberland

Maplegrove Knit Ox

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056141
Timberland Maplegrove Knit Ox zijn duurzame sneakers voor heren. Het bovenwerk is gemaakt van 60% biologisch katoen en 40% gerecycled polyester. De voering is gemaakt van ReBOTL™ stof, wat minimaal 40% gerecycled plastic bevat. Deze sneakers passen perfect bij een milieubewuste levensstijl.
Ben je klaar om jouw schoenenstijl naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Maplegrove Knit Ox schoenen van Timberland! Deze schoenen combineren moeiteloos stijl, comfort en duurzaamheid, zodat je er niet alleen geweldig uitziet, maar ook een positieve impact kunt maken op de wereld om je heen.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is het gebruik van organic cotton als materiaal. Timberland is al sinds 1952 bezig met duurzaamheid en deze schoenen laten zien dat ze zich volledig wijden aan het beschermen van onze planeet. Door te kiezen voor organic cotton wordt het gebruik van pesticiden en chemicaliën verminderd, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor jouw voeten. Je kunt met een gerust hart rondlopen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
Het tijdloze zwarte ontwerp van de Maplegrove Knit Ox schoenen past bij elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit met vrienden hebt of gewoon een casual dagje hebt gepland, deze schoenen maken elke outfit compleet. Maar wacht, er is meer! De schoenen zijn ook verkrijgbaar in de prachtige kleur Black Iris, waardoor je nog meer opties hebt om je persoonlijke stijl uit te drukken.
Naast het oogstrelende ontwerp bieden deze schoenen ook ultiem comfort. De lage schachthoogte zorgt ervoor dat je vrij kunt bewegen, terwijl de textiel voering je voeten zacht omhult. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zodat je zelfverzekerd elke stap kunt zetten. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, je zult geen last hebben van vermoeide voeten.
Timberland heeft ook aan het gemak gedacht. Met de Maplegrove Knit Ox schoenen hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde vetersluitingen. Dankzij de handige slip-on stijl kun je de schoenen moeiteloos aantrekken en uitdoen. Geen gedoe, alleen maar comfort en gemak.
Dus waar wacht je nog op? Kies voor duurzaamheid, stijl en comfort met de Maplegrove Knit Ox schoenen van Timberland. Verander je schoenenkast en maak een statement terwijl je bijdraagt aan een betere toekomst. Bestel jouw paar vandaag nog en ervaar het zelf!
PRODUCTDETAILS:
- Naam: Maplegrove Knit Ox
- Materiaal: Organic cotton
- Kleur: Zwart/Black Iris
- Schachthoogte: laag
- Materiaal voering: Textiel
- Materiaal zool: Rubber
- Materiaal buitenkant: Textiel
- Geslacht: Heren