Clarks

CraftRun Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042651
-
Hey jij daar! Op zoek naar de perfecte schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Stop met zoeken, want we hebben precies wat je nodig hebt: de CraftRun Lace - G sneakers van Mulder Schoenen. Deze sneakers zijn een authentieke mix van stijl en functionaliteit, en ze zijn er speciaal voor heren zoals jij!
Met zijn rijke traditionele navy suede buitenkant brengt de CraftRun Lace - G sneakers een vleugje elegantie in je outfits. En de crêpe zooldetails voegen een moderne twist toe aan de schoen. Maar naast zijn onberispelijke stijl is deze schoen ook gemaakt met jouw comfort in gedachten.
Stap in de CraftRun Lace - G en voel meteen het verschil. De handgemaakte afwerking van het leer zorgt voor een luxueus gevoel, terwijl de ademende leren voering je voeten de hele dag fris houdt. En laten we het voetbed niet vergeten - de uitneembare Cushion Plus-voetbedden van eco-schuim bieden een onovertroffen comfort waar je geen genoeg van zult krijgen!
Of je nu een wandeling in het park maakt of een drankje gaat doen in de stad, de CraftRun Lace - G sneakers zijn altijd de juiste keuze. Ze zijn veelzijdig genoeg om elke outfit naar een hoger niveau te tillen, terwijl de gewatteerde toplijnen zorgen voor comfort onderweg. En met hun lage schachthoogte en stevige rubberen zool zijn ze ook nog eens praktisch en duurzaam.
En het beste van alles? Deze sneakers zijn van Clarks, het meest geliefde schoenenmerk ter wereld. Met meer dan 195 jaar vakmanschap en innovatie, weet Clarks als geen ander hoe ze schoenen van hoogwaardige kwaliteit moeten maken die comfortabel en trendy zijn. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen, en de CraftRun Lace - G is een van hun absolute toppers.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor stijl en comfort met de CraftRun Lace - G sneakers van Mulder Schoenen. Met hun onweerstaanbare combinatie van traditioneel navy suede, eco-schuim voetbedden en ademende voering, zullen deze sneakers je voeten gelukkig maken bij elke stap die je zet. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf waarom Clarks de beste keuze is als het gaat om kwaliteitsschoenen.