Clarks

Trace Bay - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038294
-
Hé jij! Ben je op zoek naar een paar schoenen dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid? Zoek niet verder, want Mulder Schoenen heeft precies wat je nodig hebt! Laat me je voorstellen aan de Trace Bay - G schoenen in een prachtige bruine kleur, ook verkrijgbaar in mahoniebruin leer. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor heren zoals jij, die de perfecte combinatie van comfort, stijl en vakmanschap zoeken.
Als je op zoek bent naar een paar schoenen die je dag in dag uit kunt dragen, dan is de Trace Bay - G de juiste keuze voor jou. Dankzij de lage schachthoogte bieden deze schoenen een moeiteloos coole en casual uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een ontspannen dagje op kantoor hebt of een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur, deze schoenen zijn er om je te ondersteunen.
Het materiaal van de voering en buitenkant van de schoenen is leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Leer is een natuurlijk materiaal dat zich vormt naar de contouren van je voeten en ademt, zodat je de hele dag door fris en comfortabel blijft.
Wat betreft de zool, je zult aangenaam verrast zijn door het gebruik van rubber. Deze hoogwaardige zool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden en zorgt voor een goede demping, zodat je voeten beschermd blijven, zelfs tijdens lange wandelingen.
Nu je meer te weten bent gekomen over de geweldige eigenschappen van deze schoenen, wil ik je ook graag iets vertellen over het merk Clarks. Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar! Het is echt een merk dat vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Clarks is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James en is gevestigd in het Engelse graafschap Somerset. Vanaf de oprichting tot nu is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. De combinatie van actuele modetrends, vakmanschap en baanbrekende ontwerpen maken Clarks tot een merk dat altijd voorop staat in de schoenenindustrie.
Dus waar wacht je nog op? Ga naar Mulder Schoenen en voeg de Trace Bay - G schoenen toe aan je collectie. Met de perfecte mix van stijl, comfort en vakmanschap zijn deze schoenen een must-have voor elke moderne man. Bestel nu en ervaar het zelf! 101% tevredenheid gegarandeerd!
Productinformatie:
- Na