Clarks

Reazor Plain - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041021
-
Stel je eens voor: je bent op zoek naar een paar nieuwe herenschoenen dat zowel stijlvol als comfortabel is. Het moet een schoen zijn die je kunt dragen naar je werk, maar ook tijdens een avondje uit met vrienden. Je wilt niet hoeven kiezen tussen mode en comfort, want waarom zou je concessies moeten doen? Daarom willen we je graag voorstellen aan de Reazor Plain - G schoenen van Clarks.
Met hun elegante en tijdloze design zorgen deze bruine schoenen voor een moeiteloze stijlupgrade. Het leer van de buitenkant voelt niet alleen luxueus aan, maar zorgt ook voor duurzaamheid en een goede pasvorm. Het subtiele detail van de 4 - british tan lea kleur voegt een vleugje verfijning toe aan deze schoenen, waardoor je er altijd netjes uitziet, waar je ook naartoe gaat.
Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Deze schoenen zijn ook ontworpen met jouw comfort in gedachten. De textielen voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door kunnen ademen, terwijl de rubberen zool zorgt voor een optimale grip op verschillende ondergronden. Of je nu door de stad slentert of een belangrijke vergadering hebt, je kunt altijd op deze schoenen vertrouwen.
Wat deze schoenen nog specialer maakt, is het merk achter deze pareltjes - Clarks. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, staat Clarks bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Het is dan ook geen verrassing dat Clarks al sinds 1825 een gerenommeerd merk is in de schoenenindustrie.
Wat begon als een klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Clarks combineert actuele modetrends met vakwerk, en dat is precies wat je terugziet in de Reazor Plain - G schoenen. Deze schoenen zijn niet zomaar een mode-item, maar een investering in kwaliteit en stijl die lang meegaat.
Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf de luxe van comfort en stijl met de Reazor Plain - G schoenen van Clarks. Deze schoenen zijn niet alleen perfect voor heren die er altijd piekfijn uit willen zien, maar ook voor zij die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en duurzaamheid. Maak van elke stap die je zet een statement van verfijning en zelfverzekerdheid. Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar het zelf!