Clarks

Oakland Rise - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Suede
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039320
-
Hey jij! Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen? Dan ben je bij Mulder Schoenen aan het juiste adres! We hebben de perfecte schoen voor jou, de Oakland Rise - G. Deze zwarte enkellaarzen zijn een must-have voor elke moderne man.
Wat maakt deze schoenen zo speciaal? Ten eerste is het vakmanschap van Clarks ongeëvenaard. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, kennen ze hun vak als geen ander. De Oakland Rise - G toont dit vakmanschap in elk detail. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.
De enkellaarzen zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. De schachthoogte is perfect en zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De voering van suède voelt zacht aan en biedt optimaal draagcomfort. De rubberen zool zorgt voor een goede grip op elke ondergrond, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen.
Of je nu een casual of formele outfit draagt, de Oakland Rise - G past bij elke gelegenheid. Combineer ze met een jeans voor een relaxte look of met een chino voor een meer geklede stijl. Deze veelzijdige enkellaarzen voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.
En laten we het niet vergeten, deze schoenen zijn ontworpen met baanbrekende innovaties. Clarks is altijd bezig met het verbeteren van hun producten en het creëren van schoenen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De Oakland Rise - G is geen uitzondering. Met zijn tijdloze ontwerp en comfortabele pasvorm, zal deze schoen je niet teleurstellen.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Oakland Rise - G toe aan je schoenencollectie en ervaar het vakmanschap en de kwaliteit van Clarks zelf. Bestel ze nu en geef je outfit een upgrade met deze trendy enkellaarzen!