Timberland

Maplegrove Knit Ox

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering ReBOTL
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056141
Timberland Maplegrove Knit Ox zijn duurzame sneakers voor heren. De sneakers hebben een knitted bovenwerk van 60% biologisch katoen en 40% gerecycled polyester. De voering is gemaakt van ReBOTL™ stof, wat minimaal 40% gerecycled plastic bevat. Met deze sneakers draag je bij aan een duurzame en milieuvriendelijke modekeuze.
Hey jij, eco-friendly sneaker liefhebber! Ben jij op zoek naar duurzame sneakers die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet? Maak kennis met de Maplegrove Knit Ox van Timberland, de groene sneakers die jouw outfit naar een hoger niveau tillen en bijdragen aan een betere wereld.
Timberland, een merk dat al sinds 1952 toewijding toont aan duurzaamheid, heeft deze schoenen ontworpen met organisch katoen en ReBOTL voering, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Met de Maplegrove Knit Ox sla je dus twee vliegen in één klap: je ziet er geweldig uit en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Een win-win situatie, toch?
De Maplegrove Knit Ox is niet zomaar een sneaker. Met een lage schachthoogte, rubberen zool en een buitenkant van textiel en leer, bieden ze niet alleen comfort en duurzaamheid, maar ook een trendy look die perfect past bij elke outfit. Of je nu een casual dagje uit plant of je stijlvol wilt verschijnen op een feestje, deze sneakers zijn een must-have in jouw schoenencollectie.
Wil jij ook een verschil maken en eco-friendly sneakers dragen die er ook nog eens geweldig uitzien? Bestel vandaag nog jouw Maplegrove Knit Ox en loop met trots rond, wetende dat je een positieve impact hebt op onze planeet. Kies bewust, kies voor duurzaamheid. Kies de Maplegrove Knit Ox van Timberland.
Ben jij klaar om te investeren in een duurzame toekomst? Check dan zeker de Maplegrove Knit Ox van Timberland. Het is niet alleen een mode-accessoire, maar een statement voor een betere wereld. Kom op, laten we samen een stap zetten naar een groenere toekomst met deze fantastische sneakers!
- Eco-friendly sneakers gemaakt van organisch katoen en gerecyclede plastic flessen
- Duurzaamheid en stijl in één met de Maplegrove Knit Ox van Timberland
- Lage schachthoogte, rubberen zool en trendy design voor elke gelegenheid
- Maak een statement voor een betere wereld met deze must-have sneakers in jouw collectie
- Investeer in een groenere toekomst en draag bij aan een duurzamere planeet
Bezig met duurzaamheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? Al sinds 1952 legt Timberland zich erop toe de wereld te beschermen. Ook jij kunt de toekomst verbeteren door duurzamer te gaan leven, of het nu gaat over het opbouwen van nieuwe verbindingen bij jou in de buurt tot het telen van voedsel in je achtertuin. Wij zouden het mooi vinden om samen met jou aan waardevollere winst te