Clarks

Kessell Fly - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038259
-
Maak kennis met de Kessell Fly - G herenschoenen van Mulder Schoenen: het toppunt van stijl, comfort en vakmanschap. Met deze schoenen til je je outfit naar een hoger niveau en laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter. Als Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weten we wat belangrijk is in een schoen en de Kessell Fly - G heeft het allemaal.
Deze stijlvolle bruine schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxueuze uitstraling geeft. De laag uitgesneden schacht zorgt voor een moderne en trendy look, perfect voor modebewuste heren. De ongevoerde voering biedt ademend vermogen en houdt je voeten koel en fris, zelfs tijdens warme zomerdagen.
Met de Kessell Fly - G geniet je van langdurig comfort dankzij de rubberen zool. Deze zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt wandelen zonder vermoeide voeten te krijgen. Of je nu een hele dag op kantoor doorbrengt, een wandeling maakt in het park of een avondje uit gaat, deze schoenen zorgen ervoor dat je op je best bent, waar je ook gaat.
Als onderdeel van Clarks, dragen de Kessell Fly - G schoenen het erfgoed van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Sinds onze oprichting in 1825 streven we ernaar om schoenen te maken die zowel mooi als functioneel zijn. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, vertrouwen klanten over de hele wereld op Clarks voor hun schoenen.
Of je nu een chique casual look wilt creëren voor een date night of een formele outfit wilt upgraden met een vleugje stijl, de Kessell Fly - G is de juiste keuze. Met hun tijdloze ontwerp en veelzijdige bruine kleur zijn ze gemakkelijk te combineren met elke outfit. Draag ze met een slim-fit jeans en een overhemd voor een trendy casual look, of combineer ze met een kostuum voor een formele gelegenheid.
De Kessell Fly - G herenschoenen zijn nu verkrijgbaar bij Mulder Schoenen. Aarzel niet langer en voeg deze must-have schoenen toe aan je collectie. Wees de trendsetter die je altijd al wilde zijn en ervaar het comfort en de stijl die alleen Clarks kan bieden. Bestel vandaag nog en stap in de wereld van tijdloze elegantie met de Kessell Fly - G herenschoenen van Mulder Schoenen.