Clarks

Un Trail Step - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038538
-
Ben je op zoek naar een comfortabele en stijlvolle schoen die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Clarks Un Trail Step - G in de kleur navy nubuck de ideale keuze voor jou! Met zijn mixture van actuele modetrends en vakwerk, is deze schoen van het wereldberoemde merk Clarks een absolute must-have.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Baanbrekende ontwerpen en innovaties zijn altijd de drijfveer achter de creaties van Clarks.
De Un Trail Step - G is gemaakt van hoogwaardig nubuck, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kleur navy nubuck geeft deze schoen een klassiek en tijdloos tintje, waardoor het gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Of je nu een casual dagje uit hebt of een formele gelegenheid bijwoont, deze schoen zal je altijd stijlvol laten voelen.
De lage schachthoogte biedt optimale bewegingsvrijheid en maximaal comfort. Je voeten zullen de hele dag fris en comfortabel aanvoelen, dankzij de ademende textielvoering. De rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit op elke ondergrond, waardoor je met vertrouwen kunt lopen.
De Un Trail Step - G is speciaal ontworpen voor heren die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en comfort. Met zijn eigentijdse design en hoogwaardige materialen zal deze schoen zeker de aandacht trekken. Of je nu naar je werk gaat, een wandeling maakt in het weekend, of een avondje uit gaat, deze schoen zal altijd je beste metgezel zijn.
Dus, waar wacht je nog op? Voeg de Clarks Un Trail Step - G toe aan je schoenencollectie en ervaar het comfort en de stijl die alleen Clarks kan bieden. Bestel nu en stap de wereld in met vertrouwen en stijl!