Clarks

Un Aldric Slip - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034538
-
Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele schoenen die jouw outfit naar een hoger niveau tillen? Zoek dan niet verder, want de Un Aldric Slip - H is dé schoen waar je naar op zoek bent! Met zijn bruine kleur en uniek ontwerp is deze schoen een echte eyecatcher.
De Un Aldric Slip - H is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De schoen is afgewerkt met een PU-zool die zorgt voor optimale grip en demping. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met deze schoen loop je altijd op wolkjes.
De schachthoogte van de Un Aldric Slip - H is laag, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Daarnaast is deze schoen speciaal ontworpen voor heren, dus je kunt rekenen op een perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort. Of je nu naar een formele gelegenheid gaat of gewoon een casual outfit wilt stylen, deze schoen past bij elke gelegenheid.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Sinds de oprichting in 1825 is dit Britse merk uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Bij Clarks staat innovatie altijd voorop, wat te zien is in de baanbrekende ontwerpen en technische innovaties.
Bij Mulder Schoenen begrijpen we dat jouw schoenen niet alleen een praktisch doel dienen, maar ook een statement maken. Met de Un Aldric Slip - H laat je zien dat je stijlvol en modebewust bent. Of je nu kiest voor een casual jeans of een nette pantalon, met deze schoen maak je jouw outfit helemaal af.
Wacht niet langer en voeg de Un Aldric Slip - H toe aan je collectie schoenen. Deze schoen is een investering in kwaliteit, stijl en comfort. Bestel nu en ervaar zelf waarom Clarks het favoriete schoenenmerk is van miljoenen mensen wereldwijd. Ga voor een schoen die net zo uniek en bijzonder is als jijzelf. Jouw nieuwe favoriete schoenen wachten op je. Bestel ze nu!