Clarks

Un Aldric Slip - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034536
-
Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele schoen die perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Un Aldric Slip - H van Clarks de perfecte keuze voor jou! Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze schoen een echte must-have voor elke modebewuste heer.
Deze zwarte schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een lage schachthoogte, waardoor hij zowel casual als formeel gedragen kan worden. Het leer voering zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm, terwijl de PU-zool voor optimale ondersteuning en grip zorgt.
De Un Aldric Slip - H combineert vakmanschap en draagcomfort op een unieke manier. Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet je zeker dat je met Clarks een betrouwbare keuze maakt.
Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon ontspannen wilt genieten van je vrije tijd, de Un Aldric Slip - H is de ideale metgezel. Combineer hem met een nette broek en een overhemd voor een formele look, of draag hem met jeans en een T-shirt voor een casual outfit. Dankzij het veelzijdige ontwerp kun je eindeloos experimenteren en je eigen stijl creëren.
Clarks is sinds 1825 actief en heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie. Als internationale onderneming is Clarks uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd wordt erkend en gewaardeerd. Met verkooppunten in 35 landen weet je zeker dat je met Clarks kiest voor kwaliteit en stijl.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Un Aldric Slip - H toe aan je schoenencollectie en geef je outfit een boost met deze tijdloze klassieker. Met zijn comfortabele pasvorm en stijlvolle uitstraling zal deze schoen je niet teleurstellen. Bestel hem vandaag nog en ervaar het vakmanschap en de kwaliteit van Clarks!