Clarks

Un Abode Strap - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035820
-
Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen voor heren? Dan zijn de Un Abode Strap-H instappers van Clarks bij Mulder Schoenen precies wat je nodig hebt!
Deze instappers zijn gemaakt van hoogwaardig zwart leer, waardoor ze zowel duurzaam als elegant zijn. Met hun tijdloze design passen ze perfect bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon casual wilt gaan, deze schoenen zullen je outfit naar een hoger niveau tillen.
Een van de unieke aspecten van de Un Abode Strap-H is de comfortabele pasvorm. Dankzij de voering van leer en de rubberen zool kun je de hele dag met gemak rondlopen. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een lange wandeling maakt, deze instappers bieden de perfecte ondersteuning en demping voor je voeten.
Clarks is een merk dat bekend staat om het leveren van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 195 jaar ervaring in het maken van schoenen begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is om comfort en stijl samen te brengen. Daarom zijn deze Un Abode Strap-H instappers het resultaat van hun ongeëvenaarde expertise en toewijding aan vakmanschap.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft Clarks al meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht. Dit is een bewijs van hun consistente kwaliteit en populariteit bij klanten over de hele wereld. Met de Un Abode Strap-H instappers kun jij ook deel uitmaken van deze succesvolle traditie.
Met de schachthoogte van de Un Abode Strap-H instappers geniet je van een laag model, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. De combinatie van het zwarte leer en het minimalistische design geeft de schoenen een eigentijdse twist. Je kunt ze zowel met een pak als met een jeans dragen en er altijd moeiteloos modieus uitzien.
Deze instappers hebben ook een handige klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Geen gedoe meer met veters strikken, maar gewoon snel en gemakkelijk in één beweging.
Kortom, de Un Abode Strap-H instappers van Clarks bij Mulder Schoenen bieden de perfecte combinatie van comfort, stijl en vakmanschap. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit gaat of gewoon een casual dag hebt, deze schoenen zullen je altijd goed staan. Aarzel niet langer en voeg deze tijdloze klassiekers toe aan je schoenencollectie. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!