Clarks

Step Isle Slip - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034552
Mens Casual
Hey jij daar! Heb je ooit gehoord van Clarks, de koning van alledaagse schoenen? Nou, ze hebben een nieuw paar voor heren dat je gewoon niet kunt weerstaan: de Step Isle Slip - G!
Dit is niet zomaar een simpele schoen, nee. Het is een combinatie van actuele modetrends en vakmanschap. Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet precies hoe ze draagcomfort moeten combineren met hoogwaardige kwaliteit. Elk jaar verkopen ze meer dan 50 miljoen paar, en dat is niet voor niets!
Dus laten we het hebben over deze Step Isle Slip - G, speciaal gemaakt voor heren. Het eerste wat je opvalt is de kleur: een verleidelijke sand canvas. Dit subtiele kleurenschema past perfect bij elke outfit en geeft je een trendy en stijlvolle uitstraling.
En laten we het nu hebben over het materiaal. De voering is gemaakt van textiel, waardoor je voeten de hele dag comfortabel blijven. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat schokken absorbeert en zorgt voor demping bij elke stap die je zet. De buitenkant is ook van textiel gemaakt, waardoor deze schoenen niet alleen duurzaam zijn, maar ook zacht en flexibel aanvoelen.
Maar laten we niet vergeten dat deze schoenen ook een verhaal hebben. Clarks is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James in het pittoreske Street, Engeland. Sindsdien hebben ze zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen. Vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit staan altijd voorop bij Clarks, en dat zie je terug in elk paar schoenen.
Dus waar wacht je nog op? Maak je outfit compleet met de Step Isle Slip - G van Clarks. Het is meer dan alleen een paar schoenen. Het is een statement. Een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Dus ga ervoor en ervaar het zelf!