Clarks

Pickwell Sail - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041039
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat moeiteloos stijl en comfort combineert? Zoek niet verder, want de Pickwell Sail - G is precies wat je nodig hebt! Deze schoenen van het wereldberoemde merk Clarks, dat bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, brengen je moeiteloos van werk naar weekend en van casual naar chic.
Met de trendy kleur sage suede en het minimalistische ontwerp, zullen deze schoenen zeker een statement maken. Of je nu een wandeling maakt in het park, een avondje uitgaat met vrienden of een belangrijke vergadering hebt, de Pickwell Sail - G is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.
De lage schachthoogte en het ongevoerde materiaal zorgen voor een comfortabele pasvorm die de hele dag meegaat. Daarnaast biedt de rubberen zool optimale grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd elke stap kunt zetten.
Met het gebruik van hoogwaardig suede als buitenmateriaal, stralen deze schoenen luxe en duurzaamheid uit. Het suede voelt zacht en soepel aan, en geeft de schoenen een luxe uitstraling. Bovendien is suede ook nog eens makkelijk te onderhouden, waardoor deze schoenen er altijd als nieuw uit zullen zien.
De Pickwell Sail - G is speciaal ontworpen voor heren, met aandacht voor detail en een perfecte pasvorm. Of je nu een casual of formele stijl hebt, deze schoenen passen bij elke outfit en maken je look helemaal af.
Clarks is al meer dan 200 jaar een pionier op het gebied van schoenen. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik is het merk synoniem geworden voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Met hun baanbrekende ontwerpen en innovaties blijft Clarks constant inspelen op de laatste modetrends.
Met een geschiedenis die teruggaat tot 1825, is Clarks inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Het merk heeft zijn roots in Street, een pittoresk plaatsje in het Engelse graafschap Somerset, waar het nog steeds is gevestigd.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de perfecte combinatie van stijl en comfort met de Pickwell Sail - G. Bestel nu en ervaar zelf waarom Clarks al meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkoopt. Je zult er geen spijt van krijgen!