Clarks

Cotrell Free - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034498
-
Ben jij op zoek naar comfortabele en stijlvolle herenschoenen? Dan is de Clarks Cotrell Free - H de perfecte keuze voor jou! Deze zwarte herenschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een trendy uitstraling hebben. Met hun lage schachthoogte passen ze perfect bij elke outfit, van casual tot formeel.
De Cotrell Free - H is niet alleen mooi, maar ook zeer comfortabel. De voering van textiel zorgt voor een zachte en ademende ervaring, waardoor je voeten de hele dag fris blijven. De EVA-zool is lichtgewicht en flexibel, waardoor je moeiteloos kunt bewegen en de hele dag door kunt lopen zonder vermoeid te raken.
Als je voor Clarks kiest, kies je voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat Clarks bekend om zijn tijdloze ontwerpen en innovaties. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weten zij precies hoe ze schoenen moeten maken die niet alleen mooi zijn, maar ook heerlijk zitten.
Het merk Clarks is in 1825 opgericht in Street, Engeland, en is uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Hun jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap en draagcomfort maken Clarks een betrouwbare keuze als het om schoenen gaat.
Met de Cotrell Free - H ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Dus waar wacht je nog op? Bestel deze trendy zwarte herenschoenen van Clarks nu en ervaar het zelf!