Clarks

Cotrell Free - H

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034498
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar stijlvolle herenschoenen die je de hele dag comfortabel kunt dragen? Dan hebben wij dé perfecte schoenen voor jou: de Cotrell Free - H van Clarks!
Met zijn stoere bruine kleur en het luxe tobacco leer is dit echt een eyecatcher. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit wilt of gewoon lekker wilt relaxen in het weekend, deze schoenen passen bij elke gelegenheid. Ze zijn een perfecte mix van hedendaagse modetrends en het vakmanschap waar Clarks bekend om staat.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de zool. De Cotrell Free - H is voorzien van een EVA-zool, die zorgt voor optimale demping en flexibiliteit. Dit betekent dat je comfortabel kunt lopen, zelfs als je de hele dag op je voeten bent. Daarnaast is de voering gemaakt van zacht textiel, wat zorgt voor een ademend effect. Geen zweetvoeten meer!
Deze schoenen hebben een lage schachthoogte, wat betekent dat ze net boven de enkel vallen. Dit geeft een casual uitstraling en maakt ze perfect om te dragen onder jeans, chino's of zelfs een nette broek. Je kunt ze werkelijk met alles combineren!
Clarks is niet voor niets wereldwijd bekend als de grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Ze combineren actuele modetrends met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Dat zie je ook terug in de Cotrell Free - H. Deze schoenen zijn met liefde en zorg gemaakt, en dat voel je met elke stap die je zet.
Of je nu een stijlvolle aanvulling op je schoenencollectie zoekt of gewoon op zoek bent naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik, de Cotrell Free - H is echt een must-have. En het beste van alles? Je kunt ze met een paar klikken hier bij Mulder Schoenen bestellen.
Wacht dus niet langer en zet de eerste stap naar jouw nieuwe favoriete paar schoenen! Kies vandaag nog voor de Cotrell Free - H van Clarks en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Artikelnr.: 00034498
Clarks - innovatieve designs, vakmanschap en draagcomfort sinds 1825.