Clarks

Hero Limit - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Textiel
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041027
-
Ben je op zoek naar de perfecte herenschoenen die vakmanschap, comfort en hoogwaardige kwaliteit combineren met een trendy uitstraling? Zoek niet verder! Mulder Schoenen presenteert met trots de Hero Limit - G, een witte leren schoen die elke man doet stralen.
De Hero Limit - G is alles wat je nodig hebt in een schoen. Het gebruik van hoogwaardig leer voor de buitenkant zorgt voor een stijlvolle en duurzame look. Het witte kleurenschema voegt een frisse en moderne touch toe aan elke outfit. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een ontspannen dagje hebt, deze schoen brengt je moeiteloos van het ene moment naar het andere.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft de Hero Limit - G ontworpen met aandacht voor de laatste modetrends en hun eeuwenlange vakmanschap. Deze combinatie van traditie en innovatie maakt deze schoenen uniek en onweerstaanbaar.
Wat deze schoen echt speciaal maakt, is het comfort dat het biedt. De textielen voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door kunnen ademen, terwijl de textielen zool zorgt voor optimale demping en flexibiliteit. Geen vermoeide voeten meer aan het eind van de dag, maar alleen maar pure comfort en plezier.
De Hero Limit - G heeft een lage schachthoogte, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit rockt met een jeans en een T-shirt, of een formele look wilt creëren met een pak, deze schoen past altijd perfect bij je stijl.
Met Clarks als het merk achter deze schoen, weet je dat je kwaliteit en betrouwbaarheid krijgt. Sinds 1825 heeft Clarks zich toegelegd op het creëren van schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook een leven lang meegaan. Dat is waarom ze elk jaar meer dan 50 miljoen paar verkopen en wereldwijd bekend staan om hun vakmanschap.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Hero Limit - G en voeg een stukje vakmanschap, comfort en trendy stijl toe aan je schoenencollectie. Maak een statement waar je ook gaat en sta klaar om indruk te maken. Bestel nu bij Mulder Schoenen en geniet van snelle verzending en uitstekende klantenservice. Wacht niet langer en upgrade je stijl met de Hero Limit - G!