Clarks

Hero Limit - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Textiel
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041027
-
Ben je op zoek naar een paar schoenen dat niet alleen stijlvol en trendy is, maar ook van hoogwaardige kwaliteit en comfortabel om te dragen? Dan is de Hero Limit - G van Mulder Schoenen het perfecte paar voor jou!
Dit blauwe model is een absolute must-have voor heren die graag fashionable voor de dag willen komen. De navy leren buitenkant geeft de schoen een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig leer dat lang meegaat. De schachthoogte van dit model is laag, waardoor je hem gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits.
Maar wat deze schoen echt bijzonder maakt, is niet alleen het uiterlijk, maar ook het comfort. De voering van textiel zorgt voor een zacht en aangenaam gevoel aan je voeten, terwijl de textiele zool zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, met de Hero Limit - G blijf je comfortabel en ontspannen.
Als je een schoen van Clarks koopt, weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks de grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik ter wereld. Al sinds 1825 staat dit merk bekend om zijn hoogwaardige materialen, baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Clarks is dan ook niet voor niets een geliefd merk onder schoenliefhebbers over de hele wereld. Met verkooppunten in maar liefst 35 landen is dit Engelse merk uitgegroeid tot een internationale onderneming. En ook de Hero Limit - G is een perfect voorbeeld van de expertise en vakmanschap waar Clarks bekend om staat.
Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor de Hero Limit - G van Mulder Schoenen en ervaar zelf het comfort, de stijl en de kwaliteit van deze geweldige schoen. Met zijn blauwe kleur en hoogwaardig leer is deze schoen een absolute eyecatcher. Bestel nu en maak een stijlstatement waar je trots op kunt zijn!