Clarks

Forge Stride - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041076
-
Hey jij daar!
Ben jij op zoek naar een paar schoenen dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak kennis met de Clarks Forge Stride - G in de kleur bruin. Deze schoenen zijn een echte must-have voor heren zoals jij die graag opvallen met hun schoeisel.
Wat maakt deze schoenen zo bijzonder? Laten we beginnen met het materiaal. De buitenkant van deze schoenen is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. En wist je dat Clarks al sinds 1825 bekend staat om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit? Deze schoenen zijn geen uitzondering.
Maar het draait niet alleen om de looks. De Forge Stride - G is ook ontworpen met comfort in gedachten. De schachthoogte is enkelhoog, wat betekent dat je enkels voldoende ondersteuning krijgen. En de voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en zacht gevoel. Geen zorgen meer over zweterige voeten!
Wat betreft de zool, deze is gemaakt van EVA. Misschien denk je nu: EVA, wat is dat? Nou, heel simpel: het is een lichtgewicht materiaal dat ook nog eens schokbestendig is. Dus zelfs als je hele dagen rondloopt, blijven je voeten comfortabel en veerkrachtig.
Oh, en laten we de kleur niet vergeten. De Forge Stride - G is verkrijgbaar in de prachtige kleur 4 - tan leather. Een tijdloze kleur die perfect past bij elke outfit. Van casual tot zakelijk, met deze schoenen maak jij altijd een stijlvolle indruk.
Maar laten we niet vergeten waar deze schoenen vandaan komen. Clarks, een wereldberoemd merk dat al meer dan 50 miljoen paar schoenen per jaar verkoopt. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit staan bij Clarks altijd op de eerste plaats. En het beste van alles? Dit alles wordt gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Clarks Forge Stride - G en geniet van stijl, comfort en kwaliteit in één. Je zult er geen spijt van krijgen, dat beloven we!