Clarks

Flow Top - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038299
-
Wil je genieten van comfort en stijl in één schoen? Dan is de Flow Top - G van Clarks het perfecte paar voor jou! Deze grijze enkelhoge schoen is zowel trendy als tijdloos en is een absolute must-have voor heren die waarde hechten aan kwaliteit en vakmanschap.
Het eerste wat opvalt aan de Flow Top - G is het materiaal. Gemaakt van hoogwaardig suede, voelt deze schoen niet alleen zacht aan, maar ziet hij er ook luxe uit. Het suede geeft de schoen een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte.
Maar deze schoen is niet alleen mooi van buiten, het draagcomfort is ook exceptioneel. De schachthoogte van de Flow Top - G zorgt voor een perfecte pasvorm rond de enkel, waardoor je voeten goed ondersteund worden. Daarnaast is de voering ongevoerd, wat zorgt voor ademend vermogen en je voeten comfortabel houdt, zelfs tijdens lange dagen.
De rubberen zool van de Flow Top - G biedt uitstekende grip op verschillende soorten ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het park, een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, je kunt vertrouwen op de betrouwbare grip van deze schoen. De duurzame materialen zorgen er ook voor dat de schoen lang meegaat, zodat je er lange tijd van kunt genieten.
Als onderdeel van Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, combineert de Flow Top - G trends met vakmanschap. Het merk Clarks staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen en deze schoen is daar een perfect voorbeeld van.
Dus, waar wacht je nog op? Upgrade je schoenencollectie met de Flow Top - G van Clarks en geniet van ultiem draagcomfort, tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Bestel vandaag nog en wees klaar om indruk te maken waar je ook gaat.