Clarks

Fairford Run - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00039354
-
Ben je op zoek naar de perfecte herenschoenen die zowel comfortabel als stijlvol zijn? Dan zijn de Fairford Run - G schoenen van Mulder Schoenen echt iets voor jou! Deze zwarte schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling maar ook voor duurzaamheid.
Met een lage schachthoogte zijn deze schoenen ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon wilt relaxen in het weekend, de Fairford Run - G schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.
Het materiaal voering van textiel en gemixte materialen zool zorgen voor ultiem comfort en maken deze schoenen geschikt voor de hele dag. Of je nu lange afstanden moet lopen of gewoon veel op je voeten staat, met deze schoenen heb je geen last van vermoeide voeten!
De Fairford Run - G schoenen zijn speciaal ontworpen voor heren die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Het tijdloze zwarte design maakt deze schoenen makkelijk te combineren met elke outfit. Of je nu kiest voor een nette broek en overhemd, of juist voor een casual jeans en T-shirt, met deze schoenen maak je altijd een geweldige indruk.
Clarks, het merk achter deze fantastische schoenen, is wereldwijd bekend om zijn vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar is Clarks de marktleider op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik.
Het merk, opgericht in 1825, is gevestigd in het Engelse graafschap Somerset. Door de jaren heen heeft Clarks zich ontwikkeld tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Met de Fairford Run - G schoenen ben jij dus verzekerd van schoenen van wereldklasse.
Kies voor comfort, stijl en hoogwaardige kwaliteit met de Fairford Run - G schoenen van Mulder Schoenen. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je nieuwe favoriete paar herenschoenen!