Clarks

Wallabee Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016311
-
Hey jij daar! Ben je klaar om een fashion statement te maken met een paar schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn? Wacht dan niet langer en laat me je voorstellen aan de Clarks Wallabee Boot - G!
Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen, is Clarks al sinds 1825 een begrip in de schoenenindustrie. Hun missie is om actuele modetrends te combineren met vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. En met deze Wallabee Boots laten ze zien dat ze dat meer dan waar maken!
Deze enkelboots voor heren zijn gemaakt van hoogwaardig suede, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. De zwarte kleur is tijdloos en past perfect bij elke outfit, of je nu een casual look wilt creëren of juist wat meer edge aan je stijl wilt toevoegen. En met de enkelhoogte krijg je net dat beetje extra ondersteuning en comfort.
Maar wat deze boots echt onderscheidt, is de materiaalkeuze. De voering van leer zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen. En de crepe zool geeft niet alleen een opvallend contrast met het suede, maar biedt ook een ongeëvenaarde grip en demping. Niet voor niets is dit een kenmerkend detail van Clarks' schoenen.
Of je nu een avontuurlijke reiziger bent die graag de wereld verkent of gewoon op zoek bent naar schoenen waar je de hele dag op kunt lopen, de Clarks Wallabee Boot - G is de perfecte keuze. Deze boots geven je niet alleen de mogelijkheid om comfortabel te lopen, maar laten je ook er zelfverzekerd en stijlvol uitzien.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw paar Clarks Wallabee Boot - G en voeg een vleugje tijdloze stijl toe aan je schoenencollectie. Doe mee met de miljoenen mensen wereldwijd die al verliefd zijn geworden op Clarks en ervaar zelf waarom deze boots zo geliefd zijn.