Clarks

Wallabee Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00040570
-
Hey jij, op zoek naar een paar stoere schoenen? Mulder Schoenen heeft precies wat je nodig hebt: de Wallabee Boot - G in een opvallende groene kleur. Deze enkelhoge boots zijn gemaakt van hoogwaardig suède en hebben een luxueuze leren voering. De crepe zool biedt ultiem comfort, terwijl de stoere uitstraling ervoor zorgt dat je overal de show steelt.
Clarks, het wereldberoemde merk achter deze Wallabee Boot - G, heeft al meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht. Met hun jarenlange ervaring combineren ze actuele modetrends met vakmanschap. Dit zie je ook terug in de Wallabee Boot - G. Deze boots zijn niet alleen stijlvol, maar ook perfect gemaakt. De hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen maken van Clarks de nummer één keuze voor schoenenliefhebbers over de hele wereld.
Dus waar wacht je nog op? Trek de aandacht met de Wallabee Boot - G in het opvallende groen. De enkelhoge schacht geeft de boots een trendy uitstraling. Het suède materiaal zorgt voor een luxe touch, terwijl de crepe zool zorgt voor optimaal draagcomfort. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden of een avondje uit op de planning hebt staan, met deze boots hoef je nooit concessies te doen op het gebied van stijl en comfort.
Dus investeer in een paar schoenen die bij je passen en die je zelfvertrouwen geven. Met de Wallabee Boot - G van Mulder Schoenen ben je klaar om de wereld te veroveren. Haal nu jouw paar in huis en stap in de wereld van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Wacht niet langer en laat je inspireren door de unieke kenmerken van deze boots. Bestel ze vandaag nog en geef je schoenencollectie een boost!