Clarks

Foxwell Mid - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00040999
-
Op zoek naar een paar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook zorgen voor optimaal draagcomfort? Maak kennis met de Foxwell Mid - G van Mulder Schoenen. Deze beige herenschoenen zijn de perfecte mix van trendy design en kwaliteit, waar Clarks als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik bekend om staat.
Met een schachthoogte tot enkelhoog biedt de Foxwell Mid - G net de juiste mate van ondersteuning en flexibiliteit. De bovenkant is gemaakt van zacht en duurzaam suede materiaal, wat niet alleen voor een luxueuze uitstraling zorgt, maar ook zorgt voor een goede ventilatie van je voeten. Dankzij het ongevoerde voeringmateriaal geniet je van een ademende schoen die de hele dag door comfortabel blijft.
De rubberen zool van deze schoenen zorgt voor uitstekende grip, waardoor je zelfverzekerd elke stap kunt zetten. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Foxwell Mid - G is de ideale metgezel.
Een uniek aspect van de Foxwell Mid - G is het tijdloze ontwerp. De klassieke beige kleur past perfect bij elke outfit en geeft een sophisticated touch aan je look. Of je nu een jeans draagt of een nette pantalon, met deze schoenen maak je altijd een goede indruk.
Als onderdeel van het gerenommeerde merk Clarks, dat al sinds 1825 bestaat, ben je gegarandeerd van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Clarks staat bekend om hun innovatieve ontwerpen en aandacht voor draagcomfort. Stel je voor: de ervaring en expertise van een wereldwijd bekend merk gecombineerd met de nieuwste modetrends. Dat is wat de Foxwell Mid - G te bieden heeft.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor ultiem comfort en stijlvolle veelzijdigheid met de Foxwell Mid - G van Mulder Schoenen. Of je nu een drukke dag voor de boeg hebt of een ontspannen weekend, laat deze schoenen je begeleiden op elke stap van de weg. Bestel nu en ervaar zelf waarom Clarks wereldwijd meer dan 50 miljoen paar schoenen verkoopt.