Clarks

Flow Top - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038312
-
Wil je een paar schoenen dat zowel de laatste modetrends volgt als vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit uitstraalt? Dan is de Flow Top - G van Clarks de perfecte keuze voor jou. Deze herenschoenen combineren moeiteloos stijl en comfort, zodat je er de hele dag geweldig uit kunt zien en je goed kunt voelen.
Met zijn enkelhoge schachthoogte en bruine kleur is de Flow Top - G een veelzijdige schoen die bij elke outfit past. Of je nu naar kantoor gaat, een casual dagje uit hebt of een avondje uit met vrienden plant, deze schoenen zijn klaar voor elke gelegenheid. De 4-tan leren kleur voegt een vleugje elegantie toe en maakt deze schoenen een echte eyecatcher.
Wat betreft materiaalgebruik, is de buitenkant van de Flow Top - G gemaakt van leer van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat de schoenen niet alleen duurzaam zijn, maar ook zacht en soepel aanvoelen. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen. De gemengde materialen zool biedt de perfecte balans tussen stabiliteit en flexibiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen.
Clarks is een merk dat al sinds 1825 bekend staat om zijn vakwerk en hoogwaardige kwaliteit. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is Clarks een naam die synoniem staat voor comfort en stijl. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je bij Clarks in goede handen bent. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon een casual outfit wilt opfleuren, Clarks heeft altijd de perfecte schoenen voor jou.
Dus waar wacht je nog op? Voeg de Flow Top - G van Clarks toe aan je schoenencollectie en ontdek zelf waarom Clarks wereldwijd zo geliefd is. Kies voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties. Bestel vandaag nog jouw paar en maak een statement met de Flow Top - G.