Clarks

Clarkdale DBT - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042568
-
Ben jij een moderne man die op zoek is naar stijlvolle schoenen die comfort bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit? Dan zijn de Clarkdale DBT - G herenschoenen van Clarks echt iets voor jou! Met een tijdloos ontwerp en gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze schoenen de perfecte keuze voor elke gelegenheid.
Het eerste wat opvalt aan deze schoenen is de superieure afwerking en aandacht voor detail. De zwarte kleur geeft de schoenen een chique uitstraling, terwijl het suède materiaal zorgt voor een luxueuze look en feel. De enkelhoogte voegt een vleugje trendy stijl toe, waardoor je deze schoenen moeiteloos kunt combineren met elke outfit.
Maar het draait niet alleen om stijl bij de Clarkdale DBT - G schoenen. Het leer aan de binnenkant zorgt voor ademend vermogen en comfort gedurende de hele dag. De gemixte materialen van de zool bieden uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen op allerlei terreinen.
Wat deze schoenen extra bijzonder maakt, is het vakmanschap en de innovatie waar Clarks bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, combineert Clarks actuele modetrends met jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardige schoenen. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht per jaar, kun je erop vertrouwen dat je met Clarks kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Bij Clarks staat draagcomfort altijd voorop, en de Clarkdale DBT - G schoenen zijn geen uitzondering. Of je nu de hele dag op kantoor bent, een wandeling maakt in het weekend of een avondje uit gaat, deze schoenen zullen je voeten ondersteunen en verwennen.
Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje elegantie toe aan je schoenencollectie met de Clarkdale DBT - G herenschoenen van Clarks. Als je gaat voor stijl, comfort en kwaliteit, kies dan voor Clarks, een merk met een rijke historie en wereldwijde bekendheid. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Loop in stijl met Clarks!