Clarks

AtticusLTHiGTX - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046803
-
Hey jij daar!
Ben jij op zoek naar de perfecte enkelboots die zowel stijlvol als functioneel zijn? Nou, zoek niet verder! Ik heb hier een geweldig paar AtticusLTHiGTX enkelboots van Mulder Schoenen voor je.
Deze boots hebben een stoere bruine kleur die perfect past bij elke outfit. De nubuck buitenkant zorgt voor een luxe uitstraling en biedt tegelijkertijd duurzaamheid en bescherming. En wist je dat Mulder Schoenen bekend staat om hun hoogwaardige kwaliteit? Ze hebben niet voor niets al meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht!
Niet alleen ziet de AtticusLTHiGTX er geweldig uit, maar hij is ook nog eens super praktisch. De enkelhoogte zorgt voor een goede ondersteuning en stabiliteit, terwijl de rubberen zool zorgt voor maximale grip op elke ondergrond. Dus of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke wandeling maakt, deze schoenen zijn jouw perfecte metgezel.
En dames, niet getreurd! Hoewel dit specifieke paar ontworpen is voor heren, betekent dat niet dat jullie ze niet kunnen dragen. Stoere enkelboots zijn tenslotte helemaal in de mode en kunnen perfect worden gestyled met een oversized sweater en een strakke jeans.
En laten we het ook even hebben over het draagcomfort. De AtticusLTHiGTX heeft een voering van textiel die je voeten warm en droog houdt, zelfs op de meest regenachtige dagen. En dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën zal je merken dat deze boots als gegoten zitten. Clarks is echt een expert op het gebied van vakmanschap en comfort, dus je kunt rekenen op hun jarenlange ervaring.
Wist je dat Clarks al sinds 1825 actief is? Ja, je leest het goed, bijna twee eeuwen! Het begon allemaal in Street, een klein plaatsje in Somerset, Engeland. En nu, ruim twee eeuwen later, is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen. Dat is niet niks!
Dus waar wacht je nog op? Laat deze kans om een stukje Clarks vakmanschap in huis te halen niet aan je voorbij gaan. Bestel nu jouw AtticusLTHiGTX enkelboots van Mulder Schoenen en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Wees snel, want voor je het weet zijn ze uitverkocht!
Artikelgroep: Enkelboots
Naam: AtticusLTHiGTX - G
Kleur: Bruin
Schachthoogte: Enkelhoog
Materiaal voering: Textiel
Materiaal zool: Rubber
Materiaal buitenkant: Nubuck
G