Clarks

DesertLondon2 - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042680
-
Ben je op zoek naar de perfecte herenschoen die stijl en comfort combineert? Zoek niet verder! De DesertLondon2 - G in het grijs is precies wat je nodig hebt. Deze schoen van Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, is een mix van actuele modetrends en vakwerk.
Met zijn lage schachthoogte straalt de DesertLondon2 - G een casual stijl uit die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een formele gebeurtenis bijwoont of gewoon een dagje uit gaat, met deze schoen maak je altijd een statement. Maar het draait niet alleen om stijl - de DesertLondon2 - G is ontworpen met het oog op comfort.
De buitenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig suede, waardoor hij zacht aanvoelt en er luxe uitziet. De grijze kleur, ook bekend als "stone suede", voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit. De ongevoerde voering biedt ademend vermogen, waardoor je voeten fris blijven, zelfs na een lange dag.
De DesertLondon2 - G is voorzien van een rubberen zool die zorgt voor optimale grip en duurzaamheid. Of je nu wandelt op straat of op ruwere terreinen, je kunt erop vertrouwen dat deze schoen je stabiel houdt. Het maakt niet uit of het regent of de zon schijnt, deze schoen is er altijd voor je.
Clarks is altijd synoniem geweest voor vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Deze waarden zijn ook terug te vinden in de DesertLondon2 - G. Met zijn baanbrekende ontwerpen en innovaties heeft Clarks zich een plek veroverd in de schoenenindustrie. Al sinds de oprichting in 1825 zijn ze toegewijd aan het creëren van schoenen die aan al jouw behoeften voldoen.
Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een casual weekendje weg, de DesertLondon2 - G is de schoen die je vertrouwt. Met zijn moderne uitstraling en ongeëvenaarde comfort is hij een must-have voor elke man. Haal deze grijze schoonheid vandaag nog in huis en ervaar de perfecte combinatie van stijl en gemak.
Wacht niet langer en voeg de DesertLondon2 - G toe aan je schoenencollectie. Bestel nu en zet de volgende stap in jouw persoonlijke stijl. Met Clarks ben je verzekerd van hoogwaardige schoenen die je elke dag weer trotseren. waar wacht je nog op? Bestel jouw paar vandaag nog!