Clarks

Desert Khan - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042738
-
Hey daar! Op zoek naar een paar stijlvolle en comfortabele schoenen? Zoek niet verder, want de Desert Khan - G is precies waar je naar op zoek bent! Met deze herlancering van een Clarks archieffavoriet beleef je een modieuze en avontuurlijke zomer.
De Desert Khan - G is gemaakt van hoogwaardig Charles F. Stead sand suède, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben. De zwarte kleur geeft een tijdloze en veelzijdige look, waardoor je deze schoenen kunt combineren met al je favoriete outfits.
De lage snit en klassieke details maken deze schoenen het perfecte zomeralternatief voor de iconische Clarks Desert Boot. De enkelhoogte sluit mooi aan en geeft een trendy uitstraling, terwijl het suede materiaal een vleugje elegantie toevoegt.
Maar dat is nog niet alles! Deze Desert Boots zijn speciaal ontworpen om jouw voeten te verwennen. De voering is ongevoerd, wat zorgt voor ademend comfort, zelfs op warme dagen. De crepe zool biedt een perfecte grip en demping, terwijl het materiaal van de buitenkant duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert.
Clarks is wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, is Clarks de grootste fabrikant van alledaagse schoenen ter wereld. Bij Clarks staat draagcomfort altijd voorop, samen met actuele modetrends en baanbrekende ontwerpen. Deze Desert Boots zijn daar een perfect voorbeeld van.
Het verhaal van Clarks begon al in 1825, toen de broers Cyrus en James het merk oprichtten in Street, Somerset, Engeland. Sindsdien is Clarks uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in maar liefst 35 landen.
Waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een zomer vol stijl en comfort met de Desert Khan - G van Clarks. Bestel ze nu en laat je voeten genieten van de perfecte combinatie van mode en vakmanschap.