Clarks

Desert Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016300
-
Productbeschrijving:
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een paar stijlvolle herenschoenen die je outfit compleet maken? Dan is de Desert Boot - G in de kleur taupe iets voor jou! Deze schoenen van Mulder Schoenen zijn niet alleen trendy, maar ook van hoogwaardige kwaliteit.
De Desert Boot - G is gemaakt van zacht en duurzaam suede, waardoor ze niet alleen comfortabel zitten, maar ook lang meegaan. De schachthoogte van deze enkelhoge schoenen zorgt voor een moderne uitstraling en maakt ze perfect om te dragen onder een jeans of chino.
Het materiaal van de voering is leer, wat zorgt voor een ademend effect en extra comfort tijdens het dragen. De zool is gemaakt van crepe, wat zorgt voor optimale grip en demping. Of je nu een wandeling maakt door de stad of een avondje uit gaat, met de Desert Boot - G loop je altijd comfortabel en stijlvol.
Clarks, 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om zijn vakwerk, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. De baanbrekende ontwerpen en innovaties van Clarks passen perfect bij jouw moderne levensstijl. Het merk is al sinds 1825 gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset, en is uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Met de Desert Boot - G van Mulder Schoenen haal je niet alleen een stukje vakmanschap in huis, maar ook een tijdloos en veelzijdig paar schoenen. Of je nu naar je werk gaat, een feestje hebt of een casual weekend hebt gepland, deze schoenen passen bij elke gelegenheid. Met hun taupe kleur en wolf suede materiaal zijn ze een echte eyecatcher die je outfit naar een hoger niveau tilt.
Aarzel niet langer en voeg de Desert Boot - G toe aan je schoenencollectie. Met hun unieke design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zul je zeker geen spijt krijgen van je aankoop. Ga voor stijl en kwaliteit met Mulder Schoenen en Clarks! Bestel nu en loop binnenkort rond met de perfecte schoenen voor elke gelegenheid. Succes gegarandeerd!