Clarks

Desert Boot 2 - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042626
-
Ontdek de Desert Boot 2 - G van Mulder Schoenen, de perfecte mix van stijl, comfort en vakmanschap! Deze zwarte enkelhoge desert boots zijn een must-have voor elke moderne man. Laat je inspireren door de tijdloze elegantie en het oog voor detail van deze schoenen en ervaar het hoogwaardige vakmanschap van Clarks.
De Desert Boot 2 - G is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het leer zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. De voering van leer zorgt voor een comfortabele pasvorm en houdt je voeten de hele dag fris en droog.
Deze desert boots zijn voorzien van een rubberen zool, die zorgt voor optimale grip en flexibiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt in het park of een dagje door de stad slentert, met de Desert Boot 2 - G ben je verzekerd van comfort en stabiliteit. De schachthoogte van deze schoenen is enkelhoog, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling.
Clarks is al sinds 1825 een toonaangevend merk op het gebied van schoenen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, weet Clarks als geen ander hoe ze vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit moeten combineren. De Desert Boot 2 - G is daar geen uitzondering op. Als 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen biedt Clarks baanbrekende ontwerpen en innovaties, zonder concessies te doen aan de kwaliteit waar ze zo bekend om staan.
Of je nu een avondje uit gaat, een formele gelegenheid bijwoont of gewoon casual voor de dag wilt komen, de Desert Boot 2 - G van Mulder Schoenen is de ideale keuze. Met zijn tijdloze ontwerp en veelzijdige kleur zwart, kun je deze schoenen eindeloos combineren met verschillende outfits.
Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar stijlvolle en comfortabele schoenen met de Desert Boot 2 - G van Mulder Schoenen. Bestel nu en ervaar de perfecte harmonie tussen mode en vakmanschap!