Clarks

Desert Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041054
-
Wil je een paar schoenen dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de Desert Boot - G van Mulder Schoenen een perfecte keuze voor jou. Deze prachtige bruine enkelhoge boot is zowel tijdloos als trendy, en zal elke outfit naar een hoger niveau tillen.
De Desert Boot - G is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en ademend vermogen. Je zult je voeten de hele dag fris en comfortabel houden, zelfs tijdens lange wandelingen.
De zool van de Desert Boot - G is gemaakt van crepe, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn dempende eigenschappen. Dit betekent dat elke stap die je zet wordt opgevangen en je voeten worden beschermd tegen schokken en stoten. Je zult je voeten niet alleen in stijl, maar ook in uiterst comfort kunnen laten bewegen.
Mulder Schoenen biedt de Desert Boot - G aan voor heren, wat betekent dat je kunt genieten van een perfecte pasvorm en een mannelijke uitstraling. De boot is verkrijgbaar in de kleur 4 - tan leather, een warme en veelzijdige bruine tint die perfect past bij elke outfit en gelegenheid.
Als je op zoek bent naar een merk dat vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit combineert, dan is Clarks de ideale keuze. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze de nieuwste modetrends kunnen combineren met jarenlange expertise. Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, weet je dat je met Clarks kiest voor een betrouwbaar en geliefd merk.
Clarks is opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James in Street, Engeland. Wat begon als een lokale schoenmakerij is uitgegroeid tot een wereldwijd succesverhaal. Vandaag de dag zijn ze te vinden in meer dan 35 landen, waaronder Nederland. Met hun baanbrekende ontwerpen en innovatieve technieken blijft Clarks voorop lopen in de mode-industrie.
Wil je jouw schoenencollectie uitbreiden met een echt iconisch paar? Kies dan voor de Desert Boot - G van Mulder Schoenen. Deze tijdloze, trendy en comfortabele boot zal je niet alleen laten stralen, maar je ook laten genieten van ultiem draagcomfort. Bestel vandaag nog en stap vol vertrouwen de wereld in met Clarks!