Clarks

Desert Boot - G X Levi's

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016300
-
Ben je op zoek naar stijlvolle herenschoenen die zowel comfortabel als trendy zijn? Dan is de Desert Boot - G X Levi's van Mulder Schoenen de perfecte keuze voor jou! Met zijn onweerstaanbare combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, brengt deze schoen jouw stijl naar een hoger niveau.
De Desert Boot - G X Levi's is geïnspireerd op de actuele modetrends en is ontworpen door het wereldberoemde merk Clarks. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, heeft Clarks een reputatie opgebouwd die staat voor vakwerk en innovatieve ontwerpen. Met meer dan 50 miljoen verkochte paren per jaar, bewijst Clarks dat hun schoenen geliefd zijn bij mensen over de hele wereld.
Deze Desert Boot is speciaal vervaardigd voor heren die niet alleen op zoek zijn naar stijl, maar ook naar comfort. De blauwe kleur geeft deze schoen een moderne uitstraling en maakt hem gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De enkelhoge schacht voegt een vleugje elegantie toe aan je look, terwijl het suède bovenwerk zorgt voor een luxueuze afwerking.
Maar deze schoen is niet alleen stijlvol, hij is ook ontworpen met jouw comfort in gedachten. De voering van leer zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen, terwijl de crepe zool een uitstekende grip biedt op verschillende ondergronden. Of je nu naar kantoor gaat, een wandeling maakt door de stad, of een casual avondje uit hebt, met de Desert Boot - G X Levi's ben je altijd verzekerd van comfort en stijl.
Als kers op de taart is deze Desert Boot - G X Levi's verkrijgbaar bij Mulder Schoenen. Als een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen, heeft Mulder Schoenen een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor schoenenliefhebbers. Met hun uitgebreide collectie van hoogwaardige merken, waaronder Clarks, biedt Mulder Schoenen een unieke winkelervaring die je niet wilt missen.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Desert Boot - G X Levi's van Mulder Schoenen en zet de volgende stap in jouw stijlavontuur. Trek ze aan en voel hoe deze schoenen moeiteloos de perfecte combinatie van comfort en stijl bieden. Bestel ze nu en maak een statement met jouw schoenen!