Clarks

Desert Boot - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00041054
-
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt? Maak kennis met de Desert Boot - G, het icoon van Clarks dat helemaal terug is van weggeweest!
Met zijn groene kleur, die ze "dark olive lea" noemen, blijft de Desert Boot - G trouw aan zijn roots. Deze enkelhoge schoen is een echt statement piece en past perfect bij elke stijl. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat winkelen of een avondje uit bent, met deze schoenen kom je altijd goed voor de dag.
Wat de Desert Boot - G echt bijzonder maakt, is de crepezool en de doorgestikte constructie. Dit geeft de schoen niet alleen een stoere uitstraling, maar zorgt ook voor een ongeëvenaard draagcomfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, dat met de hand is geselecteerd op kwaliteit. Deze schoen gaat dus niet alleen lang mee, maar wordt alleen maar mooier met de tijd.
En het beste nieuws van allemaal? Deze klassieker is speciaal ontworpen voor heren! Of je nu een student, zakenman of avonturier bent, deze schoenen passen altijd bij jouw levensstijl. Met de Desert Boot - G ben je altijd klaar voor nieuwe avonturen en beleef je elke dag in stijl.
Laten we het even hebben over het merk achter deze geweldige schoenen: Clarks. Al meer dan 195 jaar is Clarks de nummer één voor schoenen van hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar schoenen die jaarlijks worden verkocht, weet je zeker dat je met Clarks een betrouwbare keuze maakt.
Clarks staat bekend om zijn aandacht voor detail en innovatieve ontwerpen. Ze combineren actuele modetrends met vakmanschap, waardoor hun schoenen altijd een unieke uitstraling hebben. En met hun internationale aanwezigheid in 35 landen is Clarks uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk.
Dus waar wacht je nog op? Haal nu de Desert Boot - G in huis en laat je inspireren door de tijdloze stijl en het ongeëvenaarde comfort. Trek ze aan en beleef nieuwe avonturen, terwijl je geniet van de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap van Clarks. Je zult er geen spijt van krijgen!