Clarks

CraftLo Lace - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042699
-
Op zoek naar schoenen die er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook zorgen voor ultiem draagcomfort? Dan zijn de CraftLo Lace - G sneakers van Clarks perfect voor jou! Deze witte sneakers zijn een must-have voor heren die op zoek zijn naar zowel mode als functionaliteit.
Met hun lage schachthoogte en witte combi-kleur, zijn deze sneakers ideaal voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, de CraftLo Lace - G sneakers bieden de perfecte mix van stijl en comfort.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het vakmanschap en de hoogwaardige kwaliteit waar Clarks bekend om staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander hoe ze de nieuwste modetrends kunnen combineren met vakwerk. Jaarlijks verkopen ze meer dan 50 miljoen paar schoenen, en dat is niet voor niets!
De CraftLo Lace - G sneakers hebben een buitenkant van textiel en zijn voorzien van een rubberen zool. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een optimale grip op elke ondergrond. Of je nu op straat, in een park of op het strand loopt, je kunt vertrouwen op de stabiliteit en grip van deze sneakers.
Daarnaast is de voering van deze sneakers gemaakt van textiel, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Geen zweetvoeten meer tijdens warme dagen of lange wandelingen! Met de CraftLo Lace - G sneakers kun je de hele dag comfortabel rondlopen, zonder enige vorm van ongemak.
Als heren sneakers hebben de CraftLo Lace - G sneakers een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Combineer ze met je favoriete jeans en een casual shirt voor een trendy look, of draag ze onder een nettere outfit voor een meer geklede uitstraling. Met deze sneakers heb je eindeloos veel mogelijkheden om je persoonlijke stijl uit te drukken.
Dus waar wacht je nog op? Ga voor de veelzijdigheid, het comfort en de stijl van de CraftLo Lace - G sneakers van Clarks! Bestel vandaag nog jouw paar en ervaar zelf waarom Clarks al sinds 1825 een van de meest toonaangevende schoenenmerken ter wereld is. Bij Clarks staat vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit altijd voorop, en dat merk je in elk detail van deze geweldige sneakers.
Bestel nu en maak een statement met je schoenen!