Clarks

Clarkdale DBT - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Taupe
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Gemixte materialen
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042568
-
Stap in de wereld van klassieke comfort en vakmanschap met de Clarkdale DBT - G schoenen in de kleur Taupe. Deze enkelhoge herenschoenen van Clarks zijn een eerbetoon aan de actuele modetrends, verpakt in tijdloze elegantie.
Met de Clarkdale DBT - G schoenen geeft Clarks een nieuwe betekenis aan comfort. De schachthoogte is precies goed, waardoor je enkels perfect worden ondersteund en elke stap moeiteloos wordt. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig suede materiaal, dat zacht aanvoelt en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het taupe kleurenschema is veelzijdig en past perfect bij elke outfit, of je nu casual gekleed gaat of een meer formele look zoekt.
Het vakmanschap van Clarks is duidelijk zichtbaar in de details. De leer voering geeft extra comfort en zorgt ervoor dat je voeten de hele dag kunnen ademen. De gemixte materialen zool biedt de perfecte balans tussen stabiliteit en flexibiliteit, zodat elke stap zacht en veerkrachtig aanvoelt. De schoenen zijn stijlvol en duurzaam, waardoor ze een lange levensduur hebben en je er jarenlang plezier van zult hebben.
Clarks, opgericht in 1825 in het Engelse graafschap Somerset, is uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van alledaagse schoenen. Jaarlijks worden er meer dan 50 miljoen paar verkocht. Het succes van Clarks is te danken aan hun toewijding aan vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Innovatie en baanbrekende ontwerpen zijn altijd een kernonderdeel geweest van het merk.
Als je op zoek bent naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en duurzaam, dan zijn de Clarkdale DBT - G schoenen de perfecte keuze voor jou. Met hun tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zullen ze zeker een aanwinst zijn voor je schoenencollectie. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een dagje wilt ontspannen, deze schoenen zullen je voeten gelukkig maken.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen paar Clarkdale DBT - G schoenen in de kleur Taupe en stap in de wereld van comfort en stijl. Laat je voeten verwennen en geniet van de beste kwaliteit die Clarks te bieden heeft. Je verdient het beste, en met deze schoenen zul je het zeker krijgen.