Clarks

Chard Mid - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Nubuck
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00046866
-
Stap binnen in de wereld van Mulder Schoenen en ontdek het ultieme paar herenschoenen dat je nooit meer wilt uittrekken: Chard Mid - G. Met zijn tijdloze design, verfijnde details en ongeëvenaard vakmanschap is deze bruine schoen een echte must-have voor elke man die stijl en comfort hoog in het vaandel heeft.
De Chard Mid - G ademt kwaliteit en duurzaamheid dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Het bovenwerk is gemaakt van nubuck, dat niet alleen zacht aanvoelt maar ook een luxe uitstraling heeft. Het materiaal voering van textiel zorgt voor extra ademend vermogen en houdt je voeten comfortabel, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke werkdagen. De TR zool biedt optimale grip en stabiliteit, terwijl hij lichtgewicht blijft waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt lopen.
Of je nu op zoek bent naar schoenen voor een formele gelegenheid of voor een casual dagje uit, de Chard Mid - G is veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen. De donkerbruine kleur geeft een klassieke en elegante touch aan elke outfit, terwijl de subtiele details zoals de gestikte naden en de metallic veteroogjes zorgen voor een moderne twist. Combineer ze met een nette pantalon en een colbert voor een sophisticated look, of draag ze met een jeans en een casual shirt voor een relaxte, yet stylish outfit. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Als je kiest voor de Chard Mid - G, kies je niet alleen voor stijl maar ook voor het merk Clarks. Al sinds 1825 staat Clarks bekend om zijn kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weten ze als geen ander hoe ze comfort en mode moeiteloos kunnen combineren. Met liefde voor detail en oog voor kwaliteit hebben ze al meer dan 50 miljoen paar schoenen verkocht.
Dus waar wacht je nog op? Laat je verleiden door de allure van de Chard Mid - G en geef je schoenencollectie een upgrade. Met zijn tijdloze design, hoogwaardige materialen en ultiem draagcomfort is deze schoen een investering waar je nog lang van kunt genieten. Bestel nu en ervaar zelf het vakmanschap en de kwaliteit die Clarks te bieden heeft. Ga voor de ultieme combinatie van stijl en comfort en laat je voeten stralen met de Chard Mid - G van Mulder Schoenen!